Verzekering van Camper Voet

Allrisk
De retro campers van Camper Voet zijn allrisk verzekerd voor bedrijfsmatig vervoer. Tevens zijn de inzittende verzekerd. Alle campers zijn voorzien van een ANWB bedrijfslidmaatschap. Dit is de meest uitgebreide dekking die voor de campers afgesloten kan worden.

Daar lees je hieronder meer over.

ANWB voor de Zaak
Met Pechhulp in Europa valt je vakantie, ook bij pech, niet in het water. Je kan 24/7 rekenen op de ANWB Alarmcentrale en buitenlandse steunpunten, gewoon in het Nederlands. Als het mogelijk is, krijg je sleutelhulp ter plaatse van de buitenlandse partners van de Wegenwacht.” Meer informatie nodig? Klik hier voor de handleiding op de website van de ANWB

Personenhulp buitenland
De ANWB Alarmcentrale regelt hulp aan inzittenden van het verzekerde voertuig. Inclusief vergoedingen van bijvoorbeeld onvoorziene vervoerskosten bij ziekte, ongeval, overlijden of zaakschade. ANWB voor de Zaak verzorgt vervangend vervoer in het buitenland als jouw voertuig niet binnen 48 uur te repareren is. Kampeerauto’s worden niet geleverd als vervangend vervoer.”

Jouw verzekeringen

Bedenk voor je op reis met de camper gaat welke verzekeringen nodig zijn om zorgeloos op vakantie te gaan. De onderstaande verzekeringen zijn handig om te hebben.

Reisverzekering

Een handige optie om voor een vervangende camper in aanmerking te komen is via je eigen reisverzekering. Dit is een optie bij het afsluiten van een reisverzekering. Bij de Europeesche verzekeringen heet dit bijvoorbeeld ‘hulp en huur vervoermiddel’. Als de reparatie langer dan 48 uur duurt komen particulieren hier voor in aanmerking. En kan je de reis weer vervolgen in een camper.

Als je denkt mooi ik heb al een reisverzekering, zorg er dan voor dat het reizen met een camper ook gedekt is. Het is niet standaard dat een reisverzekering schade dekt bij een gehuurde camper let hier dus op.

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering is ook handig mocht je onverhoopt toch niet kunnen vertrekken. Houdt er wel rekening mee dat een annuleringsverzekering vaak binnen een week na het boeken van de vakantie moet worden afgesloten.