Een Volkswagen camper huren? Goed plan!

Volkswagen campers zijn heel populair. Dat zijn ze eigenlijk al sinds ze in de jaren ’60/’70 bekend zijn geworden als hippiebusje. Het vrije gevoel dat wordt geassocieerd met deze busjes klopt helemaal. Stel je voor … je rijdt in een Volkswagen oldtimer camper op weg naar een fijne plek. Je komt aan, zet de stoeltjes buiten en gaat heerlijk wat eten onder het genot van een drankje met het busje op de achtergrond en een zon die ondergaat. En ‘s avonds bij het kampvuur komen de verhalen vanzelf los. Een reis om nooit te vergeten, vastgelegd op een toffe “oldskool” polaroid foto!


Wil je een retro camper huren?

Wij hebben in totaal vier retro Volkswagen campers. Berty, Scover en Iness zijn volledig gerestaureerd. Onze reservecamper Lex ademt nog steeds het jaren 70 gevoel, omdat de camper in zo’n goede staat was hebben we hem zo gelaten. Wij hebben alle campers o.a. voorzien van voldoende oplaadpunten en door de ingebouwde klassieke retro radio kun je luisteren naar de retro muziek die op de usb stick staat. Rijden met het fijne geluid van een VW motor op de achtergrond, echt een unieke ervaring!

Of toch liever een luxe camper met airco?

Sinds kort hebben we camper Joy in onze vloot toegevoegd, deze camper is voorzien van alle moderne snufjes. Airco, cruise control, automaat achteruitrijcamera en nog veel meer. Hierdoor kun je gemakkelijk verder weg op vakantie, Het Franse binnenland ontdekken, surfen in Portugal  of voor het eten van een echte pizza naar Italië. Camper Joy neemt je graag mee!

Als je op bekijk beschikbaarheid klikt dan rekent onze boekingsmodule zelf de prijs uit bij de gekozen datum
Bekijk hier de tarieven