Onze Volkswagen T2 camper – Lex

Hoe Volkswagen bus Lex bij ons kwam? De vorige eigenaar Arie heeft ons het Volkswagenbusje aangeboden om over te nemen. Nadat hij de bus 33 jaar in bezit heeft gehad als tweede eigenaar. Camper Lex heeft de tand des tijds prima doorstaan, aangezien de vorige eigenaar de garage had verhoogd zodat Lex buiten de vakanties om binnen kon slapen. Op het achterraam is aan de stickers te zien waar het Volkswagenbusje allemaal geweest is.  Het busje heeft zelf het noorderlicht gezien, zo prijkt er achterop.

Toen Lex bij ons kwam werken, zag ze er nog goed uit voor een oude dame. van inmiddels 40 jaar oud. We hebben we haar wel voorzien van een nieuwe tentdoek, een koelkast, nieuw origineel interieur stof en ze is nu uitgerust met 3 gordels op de achterbank en  2 voorin. Het is weer een prima busje geworden die het echte retro gevoel meegeeft door haar unieke verschijning.

Lex is voorzien van een orgineel Westfalia Helsinki interieur met hoekzit wat deze camper anders maakt dan Scover en Berty en Iness die zijn voorzien van een Westfalia Berlin interieur met een normale achterbank en een keukenblok aan de zijkant. Lex is dus onze enige 5 persoons camper.

We gebruiken Lex zelf voor weekendjes weg en ter promotie van ons bedrijf  op diverse locaties door heel het land. Daarnaast dient Lex ook als reservebus.

Vakantiemet volkswagenbusje, Frankrijk, Retro bus op vakantie in Frankrijk t2 bus, stickers op camper