Huur Volkswagen T4 – Joy

Wil jij een luxe roadtrip? Joy is de ideale metgezel voor als je ver van huis wil reizen. Ze is een moderne luxe camper die is voorzien van sterke Tdi motor. Je kan met het normale  verkeer meerijden met 120 km/h. Ook heeft Joy een origineel Westfalia interieur, is uitgerust met een ijskoude airco, cruise controle, achteruitrijd sensoren, achteruitrijd camera én voorzien van een fijne automatische versnellingsbak.

Heb jij in de toekomst plannen om naar Scandinavië, Oost-Europa of Portugal te gaan? Bekijk hier de prijzen van Joy. Stap in en enjoy the ride! Een weekend boek je al voor 410 euro.

moderne camper, luxe, huren, volkswagen t4, zwart, kamperen, vakantie, weekend weg, leuk

Interieur

Kamperen in stijl’

Wie Joy binnenstapt, belandt in een frisse moderne woonkamer. In dit rijdende huisje heb je alles binnen handbereik: een koelkast die perfect koelt tijdens het rijden, kacheltje, toiletbox, kookstel én wasbak met stromend water. De meubels zijn perfect uitgedacht en gemakkelijk te gebruiken.

Ook de rest van het interieur is fris en zeer gemakkelijke in gebruik. De bestuurders- en bijrijdersstoel kan worden gedraaid naar het zitgedeelte, waardoor er een gezellige zithoek ontstaat. Camper Joy is geschikt voor 2 personen. Voor een 4 persoons camper kies je  Scover, Berty of Iness. Camper Lex beschikt zelfs over 5 gordels.

Volkswagen camper huren, camper Joy luxe voorstoelen met armleuning

Slaapgedeelte

In onze Volkswagen camper Joy kun je vier slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een boven- en benedengedeelte.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De 2de slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht. 

Volkswagen camper huren, camper Joy orgineel interieur

Uitrusting

Speel je eigen muziek

Autoradio waarmee je eigen muziek kan streamen, en usb aansluiting.

Snelle camper

Deze bus is voorzien van een zuinige 2.5 turbo diesel motor. 120km/h is geen probleem.

ijskoude drankjes

Geniet van koude dranken tijdens het rijden met deze super moderne koelkast.

ijskoude airco

Geniet van de ijskoude airco.

Reisspellen

Speel samen onderweg gezellig een potje Monopoly of PimPamPet.

Gratis parkeren

Je kunt tijdens je trip je auto gratis achterlaten bij ons in Asperen.

Wonderpan

Zorgt bij gebrek aan een oven voor warme broodjes van het fornuis.