Ook mogelijk om met Bitcoins te betalen

Een klassieke Volkswagen camper huren kan bij ons ook met bitcoins betaald worden. Als je een reservering definitief wil maken via onze boekingsmodule, kom je op een pagina waar je de mogelijkheid krijgt om met Bitcoins te betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Als je er niet uit komt, mag je altijd een mail sturen, dan krijg je me Bitcoin adres waarna je het digitale geld naartoe over mag maken.

Ik ben lang, past dat in jullie campers?

Regelmatig krijgen wij de vraag of onze campers geschikt zijn voor lange personen. Wij hebben al diverse lange avonturiers  gehad tussen de 1,90 en de 2 meter lang die met veel plezier op pad zijn geweest. Als je zelf  wil ervaren of het past en hoe het zit mag je natuurlijk langskomen. Het is dan wel handig om een afspraak te maken zodat er ook daadwerkelijk een camper aanwezig is op de dag van jullie bezoek. De koffie en thee en fris staan altijd klaar 🙂

Hoe zit dat met de gratis polaroid camera tijdens het huren van een Volkswagen busje?

Wij doen graag wat extra’s om jullie vakantie met de Volkswagen bus onvergetelijk te maken, daarom geven wij als een stukje service een gratis polaroid camera erbij zodat je tijdens de vakantie onvergetelijke foto’s kan schieten. Ze rollen gelijk uit de camera en zo heb je gave foto’s van jullie reis die je gelijk kan ophangen.

De vullingen kun je zelf meenemen (polaroid 600 film) of bij ons afnemen, geef dit wel tijdig aan zodat we het kunnen bestellen.

Waarom vragen jullie borg als ik bij jullie een camperbus huur?

Om het eigen risico van de verhuurverzekering van de camperbus te betalen indien nodig. Om de ontstane schades te repareren die veroorzaakt zijn door de huurder. En om eventuele boetes te betalen die ontstaan zijn tijdens te huurperiode

Gelukkig is dit geld maar zelden nodig en gaat het gewoon goed. Waarna je de borg weer gewoon terugkrijgt!

Ik ben zwanger, past de gordel dan wel?

De campers van Camper Voet, zijn voorzien van extra lange 3-punts gordels. waardoor het mogelijk is voor de zwangere medemens om veilig op pad te gaan!

Hoe werkt het reserveren bij Camper Voet?

Op de pagina Beschikbaarheid en reserveren kan je bij de gewenste camper de beschikbaarheid bekijken door bekijk beschikbaarheid aan te klikken. Onderaan verschijnt de agenda van de camper. Hierin kan je de beschikbaarheid van de camper zien. Als de gewenste data nog vrij is, kan je dit selecteren en wordt de prijs automatisch verrekend. Je dient alleen nog een keuze te maken omtrent de borg. Druk op ‘Add to cart’ en je kan doorgaan naar afrekenen. Hier heb je de keus om te betalen via iDEAL of PayPal.(Aan PayPal zijn extra kosten verbonden, zie algemene voorwaarden)

Het is ook mogelijk om telefonisch te boeken  (0031 618410035).

Wat gebeurt er nadat ik heb gereserveerd?

Nadat de camper online is gereserveerd, wordt de aanvraag persoonlijk gecontroleerd door Camper Voet. Als deze wordt goedgekeurd, ontvang je een bevestiging per mail. Vanaf dat moment is er boeking definitief.

Als je via de email of telefonisch boekt vragen we daarna om een betaling. Daarna ontvang je ook een bevesting per e-mail.

In de bevestigingsmail wordt gevraagd om een kopie van de rijbewijs en identiteitsbewijs. Voor vertrek ontvang je een handleiding met informatie over hoe de camper werkt en handige tips voor vertrek, zoals een inpaklijst. Als je de bus op de afgesproken dag en tijd komt ophalen, krijg je een rondleiding en wordt de huurovereenkomst samen ingevuld. Hier heeft de gelegenheid om naast de camper vragen te stellen. Indien je dit wenst, kunnen we nog samen een rondje rijden zodat je precies weet hoe de camper werkt.

Is er een kachel aanwezig?

In al onze campers zitten kachels, zodat koude voetjes tijdens het slapen tot het verleden behoren. ‘s nachts blijft het echt lekker warm!

Deze kachel zorgt er tijdens het rijden voor dat de ramen niet beslaan in de winter.

Maar als het ‘s avonds echt kouder in de winter bijvoorbeeld, adviezeren we toch om je warm genoeg aan te kleden tijdens het rijden. Hier zijn we gewoon eerlijk over 🙂

Alleen bij ons is elke camper uitgerust met een standkachel. Zodat het hele jaar door gekampeerd kan worden met onze fijne campers!” – Marcel Voet

Is het niet koud ’s nachts, in zo’n klassieke camper?

Nee, dat is het zeker niet! Alle campers zijn voorzien van geïsoleerde wanden. Bovendien is er een elektrische kachel aanwezig om de binnenruimte warm te krijgen op de camping.

Update:

Wij proberen onze klanten het zo goed mogelijk naar de zin te maken en hebben sinds april 2017 standkachels in een 3 van onze retro busjes gebouwd.
Zodat het hele jaar door aangenaam vertoeven is in de bus! Scover, Iness en Berty zijn voorzien van standkachels, er zitten nu dus 2 kachels in die busjes. De elektrische voor op de camping en de standkachel voor daar buiten.

(Standkachels vind je nergens in andere retro volkswagen campers die verhuurd worden.)

 

Kan ik mijn mobiele apparatuur opladen?

Zeker! Er zijn voldoende oplaadpunten in de campers. Voorin de campers zitten oplaadpunten voor bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Maar ook passen hier usb kabels in zodat o.a. je smartphone opgeladen kan worden. Je hebt ook normale stopcontacten tot je beschikking. Dit is enkel te gebruiken wanneer je aan ‘een campingpaal’ staat. Achterin de camper heb je dan een aansluiting voor 220v zodat je jouw laptop kunt opladen. Achterin bij het bed gedeelte vind je ook meerdere oplaadpunten (usb). Er is trouwens in elke camper een lampje aanwezig zodat je bijvoorbeeld kunt lezen voor het slapen gaan.

Hoe zuinig rijden de campers?
  • Brandstofverbruik 1 op 9
  • 4 versnellingen of automatische versnellingsbak
  • Topsnelheid 110 km/uur
Wat zijn de afmetingen van de camper?

Scover en Berty:

Volkswagen Transporter 2 (T2)

Lengte:           4,6 meter

Breedte          1,72 meter

Hoogte:           2,07 meter

Zit er een toilet in de camper?

Een mobiel toilet (potti potti) is tegen een kleine vergoeding te verkrijgen. Er staat een uitleg in de handleiding over hoe een potti potti gebruikt dient te worden.

Graag net zo schoon inleveren als dat je het van ons mee krijgt.

Moet ik mijn eigen beddengoed meenemen?

Dekens, kussens en overig beddengoed zijn optioneel te verkrijgen bij Camper Voet. Wij hebben het dus ook voor jullie klaar liggen.

Wanneer je besluit zelf beddengoed mee te nemen, is het handig om enkele afmetingen te weten. De campers zijn voorzien van een boven en onderbed:

Onderbed – 121 cm bij 188 cm

Bovenbed – 116 cm bij 184 cm

“Zelf ben ik 1.88 lang en slaap heerlijk in de camper.” – Marcel Voet

Wat moeten we doen bij pech onderweg?

Pech onderweg, dat kan je zowel met een nieuwe als een oude auto overkomen. Dat maakt het niet minder vervelend. Mocht het onlangs het goede onderhoud toch gebeuren dan kan er in Nederland een beroep worden gedaan op Pechhulp on demand.

Als je met de bus naar het buitenland wil dan mag dat mits je de door ons geadviseerde reisverzekering afsluiten.

Dan wordt je in geval van pech super goed geholpen.

Kijk hier voor de volledige uitleg betreft deze verzekering.

Kan een kinderstoel worden gemonteerd in de campers?

In alle campers zijn zowel voor als achterin 3-punts gordels gemonteerd, wat de mogelijkheid geeft om een kinderstoel goed en veilig te bevestigen.

Zijn de campers wel veilig?

In de voertuigen zitten nieuwe 3-punts gordels gemonteerd, zodat ook kinderen veilig vervoerd kunnen worden. Dit is een hele verbetering ten opzichte van de 2-punts gordels die er origineel inzaten. Tevens is er een automatisch brandblussysteem om een motorbrand direct te kunnen blussen. Daarnaast is er een brandblusser aanwezig in het camper gedeelte. Pleister nodig? Een EHBO set is ook aanwezig. Aan een veiligheidshesje voor iedere inzittende is ook gedacht deze zijn te vinden onder de bijrijdersstoel.

Zijn de campers betrouwbaar genoeg voor een lange tijd op de weg?

Vroeger waren dit op een punt de meest betrouwbare auto’s op de weg en ook nu staan de luchtgekoelde motoren nog steeds bekend om hun bedrijfszekerheid. Mits goed onderhouden natuurlijk, maar dat worden ze zeker bij Camper Voet!

Heb ik genoeg ruimte om al mijn spullen op te bergen?

De campers zijn voorzien van diverse opbergmogelijkheden:

  • Naast het bed staat een hangkast met hangertjes
  • Onder de achterbank zit een grote opbergruimte
  • Naast de achterbank zitten twee kleppen waar spullen onder kunnen
  • In het keukenblok zitten ook een tweetal kastjes

Zie de onderstaande foto’s

plattegrond berlin

Plattegrond Scover

Volkswagen t2b huren www.campervoet.nl plattegrond berlin Scover

Plattegrond Berty

volkswagent t2b berlin Berty plattegrond www.campervoet.nl

Plattegrond Lex

 

 

 

 

 

 

 

Plattegrond Iness

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Klik op het bovenstaande veld om ons te laten weten dat je geen robot bent.