Hoe werkt het?

Wil je een mooie Volkswagen T2 of T3 camper huren voor een vakantie, bruiloft of ander evenement? Dan ben je bij Camper Voet aan het juiste adres. Prik een datum, kies je huurperiode en boek via de site, telefonisch of per mail.

Lees vooraf goed de algemene voorwaarden door, zodat je weet wat wij van jou verwachten en we een zo goed mogelijke service kunnen leveren. Zodra je je boeking hebt gedaan, ontvang je van ons een handleiding over de camper en handige tips voor onderweg. Om alvast in de stemming te komen, vind je hier reisverhalen van huurders die je voorgingen.

  • Bij de campers hoort een volledig inventaris. Hierdoor hoef je niet onnodig veel mee te slepen en maak je gebruik van de juiste extra’s voor een onbezorgde roadtrip. Bekijk hier wat er allemaal aan boord is in de campers.
  • Per dag zitten 200 vrije kilometers inbegrepen, zodat je voldoende vrijheid hebt om overal naartoe te toeren. Voor elke extra kilometer betaal je 25 cent. Bekijk hier de tarieven voor langere verhuurperiodes.
  • Tijdens de verhuurperiode ben je als huurder volledig verantwoordelijk voor de camper. Zorg dus voor voldoende olie, bandenspanning, brandstof, etc. De retro camper is echt even van jullie
  • De campers zijn goed verzekerd, lees daar hier meer over.
  • Voor elke camper is een ANWB-lidmaatschap afgesloten. Hiermee heb je recht op pechhulp in het buitenland en een vervangende personenauto.
  • Alle bestuurders moeten 24 jaar of ouder zijn en moeten minimaal 5 jaar schadevrij hebben gereden. Dit is een eis van de verzekering.

Zijn er na het lezen van de algemene voorwaarden nog onduidelijkheden? Dan biedt onze lijst met veelgestelde vragen wellicht uitkomst. Uiteraard kun je ook nog met vragen bij ons terecht als je de camper komt ophalen. Zo zorgen we er samen voor dat je met een vertrouwd gevoel de weg opgaat voor een onbezorgd avontuur.

‘Draai de sleutel om en geniet!’

2016-06-27 22.41.24 copy

Zie jij jezelf al kamperen in Scover, Iness of Berty?